ATOMSKI ZDesna – Dragoslav Pavkov: Vojvoda MekMarfi i priključenija

You may also like...

5 Responses

 1. Avatar Lune kaže:

  Hm,hmm..sto se tice “vojvode”..Seselja,u tekstu nesto ubaceno “socijalisticki”, pa, svi su “oni” bili “socijalisticki”, dok su se skolovali na “dzabaka’..a, kada su “svrsili studije”,pomogli su “kolegama”, da i “oni” dobiju diplome..i postanu “Srbska elita”..te smo, naravno dobili “Djilasovu,postkomunisticku”, “novu klasu”,koju treba izdrzati.Vuk,Seselj,Oliver Antic,Kosta Cavoski.. Ali,prema, statistici, kao nauci, moze se samo sa 97% “ustvrditi”, da je “srednje razvijena drzava”…”prdnula u kandilo”..i, kao da je, pukla struna na njihovim guslama,mozda i zbog “crnogorskog podrijetla”..A, “brat Radovan”..porucuje, da ce doci u Srbiju,i da ce, leciti “srbe i srBkinje’.”.kanabisom..sto bas i nije svojstveno, za sina, cetnika,pratioca Draze Mihailovica tokom njeove “NOB”…znaci, kako sam vec “priopcio”, sa 97% sigurnosti “bravar je bio bolji”..”grafit”..ne mnogo aleko, od Studentskog grada, na Novom Beogradu, kroz koji su , mnogi od njih protutnjali..i, magistrirali cuvene 1968 godine,a bolonizovali 1989-199o-1995-1998-1999.godine, od, kada “tiho tece misisipi”,a oni jos klate na palubi “gibroler”..biznismena kacara..”ko vam je kriv sto ste nam verovali”..apio je ngde 25-30 miliona “ondasnjih dolara”.

 2. Avatar Jelena Stark kaže:

  Prosrao se lik za sve pare, sto nas narod kaze.
  Ako mu je mrsko da bilo sta sam uradi po pitanju “sloboda-bratstvo-ravnopravnost” ne treba ni klipove ljudima koji to rade da podmece.

 3. Filip Filip kaže:

  Ko god baci pogled na naš program i ustrojstvo – odmah će svatiti koliko se ovaj ”JA-najpametniji-ekstremni-desničar-jer-poštujem -zakon” nalupetao gluposti. Ovo je štivo ranga osnovca.
  Ali dobro je što nas napadaju i sa desne i sa leve strane – to znači da smo na pravom putu.

 4. Kosač Kosač kaže:

  Nikad mi neće biti jasno zašto desničari, pogotovo ovi ekstremni (po njihovim rečima) toliko skaču kada se pojavi nova leva opcija. Krenu da ti objašnjavaju kako smo retrogradni, zaostali, primitivni i glupi, kako ne trebamo narodu. Ako je tako – zašto obraćaju pažnju na nas? Zašto toliki izliv negativnih emocija? Zašto nas primitivne i glupe – prosto ne ignorišu?
  Ili oni svesno ili podsvesno ipak tako ne misle?
  Narodni front nije samo još jedna opcija, to je potpuno nova vizija društva i države, vizija demokratskog socijalizma ili socijal-liberalizma 21. veka.
  A ovaj lik je potpuno promašio temu.

 5. Avatar Lune kaže:

  Hm,hm..ima toga mnogo, dali i Tomislav Nikolic postuje zakon ? dali Oliver Antic postuje zakon ? dali Aleksandar Karadjordjevic postuje zakon..?dali Emir od Kusturice postuje zakon ? Kosta Cavoski dali postuje zakon ?