Dresiran čovek ili obična džukela

You may also like...

4 Responses

 1. Avatar Lune kaže:

  Hm,hmm..postoje,mnoge kako to rece Vucic “bolene odluke”..a,kad smo kod Staljina,negde sam procitao,da je objasnio..”seljacima smo dali novac, a oni nam ne daju hleb”…da nije bilo Sovhoza i Kovhoza, da li bi SSSR,mogao da ratuje sa Nemackom 1941.godine”. U jednom razgovoru, intervjuu i nas glumac, Stevo Zigon je bio misljenja,da je Staljin morao da neke ubije, da bi mi posle imali demokratiju. Pamtim i neku pricu, da je Staljin pobio 30.000 zeleznicara. Navedeni primeri me potsecaju,na situaciju u Srbiji,po oknocanju rata, kada su SKOJevci, pobadali bandere,pored puteva, a neke “demokrate”,nocu testerama i sekirama sekle postavljene bandere, pa je sprecena elektrifikacija..ali OZNA sve dozna, danas, se “potomci”, bore za rehabilitacije..

 2. Avatar Lune kaže:

  Hm,hmm..Staljin se, na jednom skupu obratio..” drugovi i drugarice, i gospodo soferi”..itd,itd..neki od saradnika mu se obratio, ali druze Koba, i soferi su radnici,oni voze.. Druze, sofer dolazi po mene ujutro,odveze me na posao, saceka,kraj radnog vremena i vrati me kuci, on,nekoliko sati, nista ne radi,cekajuci,to nije radnik.”.

 3. Avatar Lune kaže:

  Hm,hmm.. a, sto se tice “dresure” u “vostaloj Serbije”..jedan “domacin” se rasplakao, umro mu je radnik,,”taman sam ga naucio, da ne jede a,on umo”.

 1. 8. oktobra 2016.

  […] primenjivane u totalitarnim društvima (pogledaj tekst: “Dresiran čovek ili obična džukela“), za razliku od većine aktuelnog članstva Narodnog […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Anti spam *