УСЛОВИ КОРИШЋЕЊА

Коментари објављени на сајту ”НАРОДНИ ФРОНТ” не одражавају став Покрета и уредништва, као ни корисника сајта.

Ставови објављени у текстовима појединих аутора такође нису нужно ни ставови Покрета и редакције, тако да не сносимо одговорност за штету насталу другом кориснику или трећој особи због кршења ових правила коментарисања.

Сваки прекршај правила коментарисања може резултирати упозорењем или забраном коришћења. Администратори и редакција једини су овлашћени за интерпретацију правила :

  • кориснички налози власништво су сајта и свака злоупотреба истих је забрањена,
  • кориснику се приступ коментарисању може онемогућити и без претходног упозорења,
  • администратори, у случају злоупотребе, задржавају право цензурисања постова што ће бити назначено у тим постовима.

Строго су забрањени: говор мржње односно увреде на националној, расној или полној основи, псовке, директне претње другим корисницима, ауторима новинарског текста и члановима редакције, постављање садржаја и линкова порнографског, политички екстремног, увредљивог садржаја, оглашавање и постављање линкова чија сврха није давање додатаних информација везаних за текст, позив на извршавање кривичних дела. Коментари који су написани великим словима неће бити одобрени.

Редакција задржава право да не одобри коментаре који не поштују горе наведене услове.

Све ауторске и преведене текстове на овом сајту, корисници и остали електронски медији могу да преносе уз назнаку аутора и линка ка овом сајту.

Сајт је отворен за сваки вид сарадње са другим, идејно сродним електронским часописима и порталима.  Корисници (читаоци), преко рубрике ”КОНТАКТ”, могу да редакцији пошаљу своја размишљања или текстове која би могла бити објављена на сајту.