Донације

Укључи се! Треба нам твоја помоћ!

Поштовани пријатељи, чланови и симпатизери покрета Народни фронт! Сви ви који сте до сада већ схватили ко смо, шта смо и за шта се боримо! Ви који сте схватили да је Народни фронт једина преостала нада да постоји будућност у неком бољем окружењу, у ком држава не продаје већ чува достојанство свих својих грађана, а живот је више по мери сваког човека. Потребна нам је ваша помоћ!

Да бисмо реализовали наше намере и државу вратили њеном народу, да бисмо испунили програмске циљеве и тако створили хуманије друштво у којем млади имају будућност а стари сигурност, није довољно да се дописујемо по друштвеним мрежама. Потребно је много више ангажовања. Међутим, свако ангажовање кошта!

Без финансија, рад сваке политичке организације, удружења или покрета је немогућ. Отежавајућа околност за Народни фронт је што наша политика и амбиције нису ”симпатични” тајкунима, страним инвеститорима, богатим странкама и организацијама из иностранства, обавештајним службама ангажованим на заштити крупног капитала. Ми живимо и радимо за обичног, малог човека, боримо се за права обесправљених, а такву борбу власници крупног капитала неће финансирати. Дакле, препуштени смо сами себи да се сналазимо како знамо и умемо.

Први и основни начин финансирања сваке политичке организације, удружења или покрета је чланарина. Чланарина се плаћа на месечном нивоу и у зависности од личних могућности износи од основне чланарине у износу од 250 динара, до максималних 1.000 динара.

Молим све који се осећају делом покрета Народни фронт, а који су у могућности да се региструју као чланови и плаћају месечну чланарину, а још увек нису формално регистровани у чланство, да регистрацију изврше преко линка:

http://narodni-front.org.rs/pridruzi-nam-se/

Након тога ћемо вас контактирати електронском поштом и послати вам Приступницу, а уједно и договорити даље поступање. Можете постати активан или пасиван члан покрета Народни фронт, а више детаља о томе се налази у нашем Статуту који можете пронаћи на сајту Народног фронта.

Други вид финансирања сваке политичке организације, удружења или покрета су донације. За регистроване чланове покрета Народни фронт, сви износи преко максималног износа месечне чланарине од  1.000 динара се сматрају и евидентирају као донације. За симпатизере и друга физичка и правна лица која желе да финансијски помогну рад и борбу нашег покрета, сваки уплаћен износ се сматра донацијом.

Ви, који верујете у покрет Народни фронт, али вам социјални положај и недостатак средстава не дозвољавају ни минималну уплату – због вас и постојимо и између осталог, за вас се и боримо! Уздигнута чела приђите Народном фронту, изборимо се за наше циљеве, за људско достојанство и социјалну правду за сваког човека, а након тога ћемо лако за чланарине сваког члана.

Упутство за уплату чланарина и донација на динарски рачун покрета Народни фронт:

Сврха плаћања: чланарина (или донација)

Прималац: Народни фронт, Пеђе Милосављевића бр. 50, Београд.

Рачун примаоца: 160-464895-57

Позив на број није неопходан.

Упутство за уплату чланарина и донација на девизни рачун покрета Народни фронт:

Број рачуна: 00-54000019944

’’BancaIntesa’’ a.d. Beograd

IBAN: RS35160005400001994417

SWIFT: DBDBRSBG

BANCA INTESA AD, BEOGRAD
MILENTIJA POPOVICA 78
BEOGRAD, REPUBLIKA SRBIJA

Beneficiary:
/RS351 6000540000 1994417
“NARODNI FRONT”
PEDJE MILOSAVLJEVICA 50
Beograd (Novi Beograd)
Republic of Serbia

Уколико су вам потребна додатна упутства и објашњења пишите нам на мејл office@narodni-front.org.rs

или нас контактирајте путем телефона +381 (0) 63 133-2028

Донације и чланарине је могуће уплатити и преко Paypal налога на мејл office@narodni-front.org.rs

Донације у новцу су један од дозвољених начина стицања имовине удружења (члан 36. став 1. Закона о удружењима). У погледу финансијског пословања важе правила која се односе и на друга правна лица, укључујући и пословање преко рачуна и вођење пословних књига, сачињавање финансијских извештаја и друге обавезе по прописима о финансијском пословању, рачуноводству и ревизији.

Како се наш покрет залаже за потпуну јавност финансирања, обавезујемо се да ће извештај о примљеним и утрошеним средствима из донација бити доступан донаторима и сачињењн како је то прописано законом.