А шта, ово као нико не зна? И нигде се не дешава…

You may also like...

11 Responses

 1. Косач Косач каже:

  То је само знак да нема државе. Овде и нема шта да се реформише, није остало ни камен на камену. Постоје само интересни кланови и мафија за које овај привид институција ради као нека услужна агенција.

 2. Avatar Dragan каже:

  Proverite desavanja u vrticu, kako su radnici sa iskustvom i odgovarajucim kvalifikacijama ostali bez posla, kako su zaposljene nove osobe bez dana iskustva…i drugim preoblemima, da brinu i nasoj deci!

 3. Holden Kolfild Holden Kolfild каже:

  U kom vrtiću, u kom mestu?
  Ako mislite na Ljuboviju, moram vam reći da ja kao autor ovog teksta nisam iz Ljubovije, ali volim da dođem u taj kraj zbog prelepe okoline i gde sam stekao mnogo prijatelja koji su mi ispričali ove priče, koje sam koliko sam mogao iz javno dostupnih informacija proverio.

  Međutim, proverićemo i te priče o vrtiću ali bi bilo dobro da nam posredstvom opcije KONTAKT ili privatnom porukom na našoj FB stranici dostavite više detalja kako bismo imali što bolji polaz i što više podataka za početak naše ”istrage”. Vaši podaci će naravno ostati tajni, pa čak ni ja ili iko iz ”Narodnog fronta” ne moramo znati bilo šta o vama. Samo dajte malo više podataka odakle da krenemo? Evo naše FB stranice:

  https://www.facebook.com/svenarodnifront/?ref=bookmarks

  Budite uz nas i pratite nas i dalje. Tek smo mi krenuli, biće ovde mnogo toga tek da se pročita ali i akcija da ne ostane sve samo na priči…

  Pozdrav i svako dobro.

 4. Avatar ilija каже:

  A dal se micic i savic ne uvrede za skroz ili treci posrednik

 5. Holden Kolfild Holden Kolfild каже:

  Ne razumem kako misliš?
  Naprimer, neko ovde napiše da Skroz DOO nije ispunio odredbe nekog ugovora, …recimo o zakupu 900 kvadrata prostora od opštine Mali Zvornik u centru tog gradića po ceni od 14.000 dinara, jer u ugovoru piše da su obavezni u tom prostoru pokrenu proizvodnju, a oni otvorili supermarket? Ne, pa oni lepo kažu: ”Ko kod nas kupi meso, mi mu ispečemo”. Znači, proizvode od sirovog mesa pečeno 😀 Ili da kažemo da nemaju pravo da naplate za zaposlene radnike tri puta na tri mesta subvencije što su ih zaposlili? Zbog toga da se uvrede?

  Pa ko su ti ljudi kad su tako uvredljivi? Zašto ne pojasnite malo našim čitaocima, njima ta imena ništa ne znače? Nama sad posle ovog teksta samo stižu pisma i o nekakvom Elmagu i njihovim poslovima, o otimačini imovine bivše zadruge, otimačini imovine nekakvog bivšeg gradjevinskog preduzeća. Ko je taj koji je ovih dana kupio nekakav servis? Zašto nas pitaju gradjani Ljubovije odakle mu pare kad nema dana radnog staža? Pa ovde bar možete da pišete ne predstavljajući se ako vas je strah. Otvorite dušu, pojasnite vi nama šta se to dešava kod vas. Zašto svoj grad nazivate ”Divljim zapadom”? Da li je moguće da su tačne stvari koje deluju tako neverovatno, na primer da neko u sred opštine istuče državnog službenika i prodje nekažnjeno? Nemoguće da je i to istina? Kakve ima veze Krajišnik Marko, državljanin BiH, koji je juče osudjen na 18 godina zatvora sa Ljubovijom? Pojasnite nam malo umesto što nam šaljete po jednu rečenicu, često nejasnu ili neverovatnu, čega se plašite?

  Ostajete anonimni i niko vam ništa ne može, a izborićete se tako valjda protiv tog Divljeg zapada!

  Drugi gradjani ostalih opština, šta se kod vas dešava? PIŠITE NAM!!!

 6. Avatar Neso 76 каже:

  Sto se tice servisa kupio ga je covek koji ima radnog staza kod nas i u inostranstvu preko 15 godina iako mu je 40.A sto se tice kupovine servisa kupio od rodjaka koji se povlaci u penziju .Sto se tice familajanih odnosa zao mi je svih vas koji ne govorite sa rodjenim roditeljima malo vas mi je zao.Zeleo bih postaviti egzistencijlno pitanja invalida ,vojnika i policajaca u nezavrsenoj zgradi u Radnickoj ulici BB preko puta obdanista.Nebojsa Lukic

 7. Avatar Čika Jova Zmaj каже:

  S proleća 2012. godine, beše u Sloveniji uhapšen jedan mlad čovek iz Ljubovije, pa se ustalasaše odredjeni krugovi, sve u strahu da je pao zbog krijumčarenja. Na njihovo olakšanje, čuše brzo da je uhapšen u stvari po poternici raspisanoj zbog pljačke u Austriji, a jok zbog nekakvog krijumčarenja kako se u startu mislilo… Lepog staža, društva i poslova, naravno i para je nakupio taj, očigledno, za svojih 15 godina ”radnog” angažovanja u zemlji i inostranstvu…

 8. Avatar Neso 76 каже:

  Ko je bezgresan neka baci prvi kamen .To u Austriji je bila ocigledna greska kada mu je Austrija dala drzavljanstvo i odstetu.Kad sam rekao da ima 15 godina govorim od njegove 19 radio u BG u do 32.Ta ista Austrija je deo civilizovanog sveta koji nam je ubijao decu 99.Problem socijalnih stanova za policajce ,vojnike i RVI traje vec 20 godina.Kupovani su stanovi nazovi strucnjacima koji su posle 2,3 meseca nestajali.

 9. Avatar Neso 76 каже:

  Nebojsa Lukic

 10. Avatar ilija каже:

  Kada ce sledeci broj?

 1. 4. новембра 2016.

  […] први текст о забрињавајућим дешавањима у Љубовији (погледај ОВДЕ) изазвао је много буре у тој варошици, из које су нас […]